TEXNIKUM — TA’LIM BERADI, OTA-ONA ESA TARBIYA BERADI - Nilufar Boyxanova Ravshanbekovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kasbiy faoliyat jarayonida halollik tamoyillariga rioya qilishning ahamiyati hamda halol mehnat orqali topilgan rizqning shaxs ma’naviyati va jamiyat rivojiga ta’siri tahlil etilgan. Shuningdek, vijdonlilik, mas’uliyat, kasbiy madaniyat va axloqiy qadriyatlarning inson kamoloti hamda yosh avlod tarbiyasidagi o‘rni yoritib berilgan. Halollik va mehnatsevarlikning ijtimoiy hayotdagi ahamiyati ilmiy-nazariy jihatdan asoslangan.