SUN’IY INTELLEKT VA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING INSON PSIXOLOGIYASIGA TA’SIRI - Qulmatova Farog'at Abdumalikovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada sun’iy intellekt va raqamli texnologiyalarning inson psixologiyasiga ta’siri, ularning ijobiy va salbiy jihatlari hamda zamonaviy axborot muhitida psixologik salomatlikni saqlash masalalari yoritilgan. Shuningdek, raqamli texnologiyalarning shaxs rivojlanishi, muloqot madaniyati va fikrlash jarayonlariga ta’siri tahlil qilingan.