TURAR-JOY BINOLARIDA ENERGIYA SAMARADORLIGI HOZIRGI ZAMONAVIY DEVOR KONSTRUKSIYALARI MATERIALLARI VA OLDINGI DEVOR KONSTRUKSIYA MATERIALLARINING O‘ZARO QIYOSIY TAXLILI - Salimov Mirabbos Firdavs o‘g‘li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada turar-joy binolarida energiya samaradorligini oldin quriligan panelli va g’ishtli binolar bilan hozirda quriliayotgan gazablok, penablok devorlar bilan o’zaro qiyosiy taxlili bo’yicha sinovlar Buxoro shahri misolida tahlil qilingan.