BOSHLANG‘ICH SINFLARDA XOR BILAN KUYLASH KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - Sadoqat Mirzayeva (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida xor bilan kuylash ko‘nikmalarini shakllantirish va rivojlantirishning pedagogik hamda metodik jihatlari yoritilgan. Xor mashg‘ulotlarining o‘quvchilarning musiqiy didi, eshitish qobiliyati, ritmni his etishi va jamoada ishlash malakalarini rivojlantirishdagi ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, xor bilan kuylashni o‘rgatishda qo‘llaniladigan samarali usul va vositalar ko‘rib chiqilgan.