RAQAMLI IQTISODIYOT VA UNING ZAMONAVIY JAMIYAT TARAQQIYOTIDAGI O‘RNI - Mannapova Maftuna G’olib qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Anotatsiya: Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyot tushunchasi, uning shakllanish bosqichlari, asosiy tarkibiy qismlari hamda mamlakat iqtisodiyotini rivojlantirishdagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, raqamli texnologiyalarning biznes, moliya, davlat boshqaruvi va ta’lim tizimlariga ta’siri tahlil qilinib, O‘zbekistonda raqamli iqtisodiyotni rivojlantirish istiqbollari ko‘rib chiqilgan.