JINOYAT ISHINI YURITISHGA MAS’UL BO‘LGAN DAVLAT ORGANLARI VA MANSABDOR SHAXSLARNING HUQUQIY MAQOMI - Subanov Olimjon Suyarkul o‘g‘li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotasiya. Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasi Jinoyat-protsessual kodeksida nazarda tutilgan jinoyat ishini yuritishga mas’ul bo‘lgan davlat organlari va mansabdor shaxslarning huquqiy maqomi, vakolatlari hamda protsessual vazifalari tahlil qilingan.