BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA MUSTAQIL FIKRLASH VA IRODAVIY BARQARORLIKNI RIVOJLANTIRISH - Davronova Dilafroʻz Samadovna; Joʻrayeva Nafisa Elmurodovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida mustaqil fikrlash va irodaviy barqarorlikni rivojlantirishning psixologik-pedagogik asoslari yoritilgan. Shuningdek, ushbu sifatlarni shakllantirishda ta’lim jarayoni, oila va pedagoglarning o‘rni hamda samarali usullari tahlil qilingan.