SEYSMIK TO`LQINLAR HOLATNI ANIQLASHDA SUN’IY INTELLEKTNING O`RNI - Sayfullayeva Ramzia Razzoq qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada belgilangan maydon bo`yicha ma’lum radiusda tarqalayotgan seysmik to`lqinlar holatini aniqlash va baholashni aftomatlashtirish, ushbu yo`nalishda sun’iy ntellekt imkoniyatlaridan foydlanish istiqbollari keltirilgan