1917–1918 YILLARDA TURKISTON HARAKATLARI - Baykulov Sherali Erkinovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur tezisda 1917–1918-yillarda Turkiston o‘lkasida yuz bergan milliy ozodlik harakatlarining vujudga kelish sabablari, rivojlanish bosqichlari va tarixiy ahamiyati tahlil qilinadi.