UREMIYA KASALLIGI DAVOLASH USULLARI VA OLDINI OLISH CHORALARI - Sanakulova Muxayyo Zarif qizi; Avlaqulov Ulug’bek Maxmudovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: ushbu maqolada buyrak yetishmovchiligi va Uremiya, hamda surunkali diffuz glomenilonefrit, buyrak yetishmovchiligi, uremiyalarni davolash va profilaktikasi xususidagi fikrlar o’rin olgan.