CHAQALOQLARDA KINDIK KASALLIKLARI - Radjabova Gulnora Islamovna; Jumayeva Dilbar Ernazarovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: ushbu maqolada pediatriyaning paydo bo’lish nazariyasi, chaqaloqlarda yuzaga keladigan kindik kasalliklari va ushbu jarayonda amalga oshiriladigan tibbiy usullar xususidagi fikrlar berilgan.