BUYRAK YETISHMOVCHILIGI KASALLIGI HAQIDA - Eraliyev Obloqul Botirovich; Eshmurodova Dilrabo Xudoyberdi qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: ushbu maqolada buyrak yetishmovchiligi va Uremiya, hamda surunkali diffuz glomenilonefrit, buyrak yetishmovchiligi, uremiyalarni davolash va profilaktikasi xususidagi fikrlar o’rin olgan.