TEXNIKUMLARDA INGLIZ TILINI O‘QITISHNING SAMARALI USULLARI - Meliyeva Sadoqat Avnarjonovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada texnikumlarda ingliz tilini o‘qitishning samarali usullari, zamonaviy pedagogik texnologiyalar va innovatsion yondashuvlarning ta’lim sifatini oshirishdagi ahamiyati tahlil qilingan. Kasbiy ta’lim muassasalarida ingliz tilini o‘qitishda kommunikativ metod, interfaol usullar, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, loyiha asosida o‘qitish va mustaqil ta’limni tashkil etishning afzalliklari yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchilarning kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishda ingliz tilining o‘rni va samarali o‘qitish usullarining natijalari tahlil etilgan.