BOSHLANG‘ICH SINFLARDA INTEGRATSIYALASHGAN DARSLARNI TASHKIL ETISH - Parpiyeva Shahloxon To‘xtasin qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda integratsiyalashgan darslarni tashkil etishning ahamiyati, zamonaviy ta’lim texnologiyalari asosida ularni amalga oshirish usullari va o‘quv jarayoniga ta’siri ko‘rib chiqiladi. Integratsiyalashgan yondashuv o‘quvchilarning mantiqiy va ijodiy fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirish, fanlararo bog‘liqlikni ta’minlash hamda ta’lim samaradorligini oshirishga xizmat qiladi. Maqolada shuningdek, yetakchi olimlarning fikrlari va zamonaviy tadqiqotlar tahlil qilinadi.