PEDAGOGIK FAOLIYATDA KASBIY STRESSNING KELIB CHIQISH OMILLARI VA UNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Rahmonqulova Shahnoza Fayzulla qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada pedagogik faoliyatda uchraydigan kasbiy stressning kelib chiqish omillari, uning o‘qituvchi shaxsiga va ta’lim jarayoniga ta’siri hamda stressni bartaraf etishning psixologik asoslari tahlil qilingan. Shuningdek, kasbiy zo‘riqishning oldini olish, emotsional barqarorlikni mustahkamlash va pedagoglarning psixologik salomatligini qo‘llab-quvvatlash bo‘yicha samarali yondashuvlar yoritilgan.