HUDUDIY IQTISODIY RIVOJLANISHIDA DAVLAT SIYOSATINING AHAMIYATI - Axmedov Asadbek Axmadjon o‘g‘li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Maqolada hududiy iqtisodiy rivojlanishida davlat siyosatining ahamiyati, hududlarni iqtisodiy rivojlantirishdagi o‘rni, iqtisodiyot tarmoqlarining o‘zaro bog‘liqligi, tadbirkorlik, aholi bandligi, aholi daromadlarining oshishi, hududiy iqtisodiy rivojlanishning mohiyati ko‘rsatib o‘tilgan. Integratsiyani jadallashtiruvchi iqtisodiy mexanizmlar, davlat siyosati va ularning o‘rni tahlil qilingan.