“AL-JOME AS-SAHIH” ASARINING O’RGANILISHI VA UNGA YOZILGAN SHARHLARNING AHAMIYATI - Razzoqov Bilimjon (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Maqolada Imom Buxoriy asarlarining, jumladan, “Al-Jome as-sahih”ning yozilish tarixiga oid qarashlar, asarni yozishdagi e’tiborga molik jihatlar haqida gap boradi. Unda turli davr ulamolarining mazkur asarga yozgan sharhlari, shuningdek, ularning ahamiyati ham o’z aksini topgan.