MAHALLIY DAVLAT HOKIMIYATINI TASHKIL ETILISHI - Fozilov Umid Erkinovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida mahalliy davlat hokimiyati organlarining tashkil etilishi, ularning konstitutsiyaviy-huquqiy asoslari, vakolatlari hamda amaldagi qonunchilikda belgilangan vazifalari tahlil qilingan.