VAZIRLAR MAHKAMASINING HOKIMIYAT TIZIMIDAGI MAVQEI - Fozilov Umid Erkinovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi Vazirlar Mahkamasining davlat hokimiyati tizimidagi o‘rni, konstitutsiyaviy-huquqiy maqomi, vakolatlari, davlat boshqaruvidagi ahamiyati va ijro hokimiyati tizimidagi o‘ziga xos xususiyatlari tahlil qilingan. Mamlakatimizda davlat boshqaruvi faoliyatini takomillashtirishning asosiy yo‘nalishlari yoritilgan.