MAKTAB O‘QUVCHILARIDA STRESS HOLATLARINING SHAKLLANISHI VA ULARNI OLDINI OLISHNING NAZARIY HAMDA AMALIY PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK ASOSLARI - Xudayqulova Gulnoz Shodiyevna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktab o‘quvchilarida stress holatlarining shakllanishiga ta’sir etuvchi psixologik, pedagogik va ijtimoiy omillar tahlil qilingan. Shuningdek, stressning o‘quvchilarning ruhiy salomatligi, o‘quv faoliyati va shaxsiy rivojlanishiga ta’siri hamda uni oldini olishning nazariy va amaliy pedagogik-psixologik yondashuvlari yoritilgan.