O‘ZGALAR PARVARISHIGA MUHTOJ BO‘LGAN YOLG‘IZ YASHOVCHI HAMDA YOLG‘IZ KEKSALAR BILAN ISHLASHDA PSIXOLOGIK TEXNIKALAR VA METODLAR - O‘skanov Mirsaid Abdurashid o‘g‘li,; Muxammedov Mirjalol Erkinjon o‘g‘li, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola o‘zgalar parvarishiga muhtoj yolg‘iz yashovchi keksalar va nogironligi bo‘lgan shaxslarga psixologik xizmat ko‘rsatish masalalariga bag‘ishlangan. Tadqiqotda ushbu guruhlarning psixologik ehtiyojlari, ularga xizmat ko‘rsatishning muammolari va yechimlari o‘rganiladi. Tadqiqot natijalari psixologik yordamning samaradorligini oshirish uchun amaliy takliflar ishlab chiqishga xizmat qiladi. Maqolada adabiyotlar tahlili, psixologik texnikalar, metodlari orqali mavzu yoritiladi.