INNOVATSIYALAR VA TEXNOLOGIYALARNING HAMSHIRALAR FAOLIYATIGA TA’SIRI - Nizamutdinova Gulchexra Raxmatullayevna,; Arolov Sanjar Salohiddin o’g’li, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Innovatsiyalar va zamonaviy texnologiyalarning hamshiralik faoliyatiga ta’siri yoritib berilgan. Sog‘liqni saqlash tizimida yangi texnologiyalarni joriy etish, elektron tibbiy hujjatlar, telemeditsina, sun’iy intellekt va raqamli axborot tizimlari hamshiralik xizmatini samarali tashkil etishda muhim ahamiyat kasb etmoqda. Shuningdek, innovatsion uslublar yordamida hamshiralar kasbiy malakasini oshirish, bemorlarga ko‘rsatiladigan xizmat sifatini yaxshilash va mehnat jarayonini yengillashtirish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Maqolada texnologiyalarning amaliyotda qo‘llanishi hamda ularning ijobiy va salbiy jihatlari ko‘rib chiqiladi.