TIBBIYOT SOHASIDA ERISHILAYOTGAN YUTUQLAR - Ergashev Mahmud Qahramon o’g’li,; Turayeva Dildora Shuhratovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada, bugungi kunda tibbiyot sohasida erishilayotgan yutuqlar,yangiliklar yoritilgan. Sogʻliqni saqlash sohasini tubdan takomillashtirish, xalqimizga sifatli tibbiy xizmat koʻrsatish, aholining reproduktiv salomatligini mustahkamlash, shuningdek,onalik va bolalikni muhofaza qilish, sogʻlom avlod tarbiyasi uchun zarur shart-sharoitlar yaratish davlatimiz siyosatining ustuvor yoʻnalishlaridan biri sifatida belgilanib, bu yoʻlda misli koʻrilmagan ishlar qilinmoqda.