KORRUPSIYA ASR VABOSI - Turdiqulova Durdona,; Turayeva Dildora Shuhratovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, korrupsiya va uning oqibatlari,shuningdek, korrupsiyaga qarshi kurashish bo’yicha bugungi kunda qilinayotgan chora-tadbirlar yoritilgan.  Korrupsiya keltiradigan zarar barcha davlatlar uchun teng sanalib, mazkur illat davlatning turli sohalariga, xususan siyosiy, iqtisodiy, ijtimoiy, madaniy jabhalarida amalga oshirilayotgan islohotlarga hamda mamlakatning xalqaro maydondagi imidji va investitsiyaviy jozibadorligiga salbiy taʼsir ko‘rsatadi.