SIYOSIY TAHLILDA STATISTIK USULLAR - Ro‘ziboyev Kenja Ilxomovich, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu  maqolada  siyosiy  tahlil  tushunchasi,  siyosiy  tahlil  usullari  haqida ma’lumot beriladi va uning ahamiyati haqida so’z boradi. Shuningdek, har bir siyosiy tahlil usuli haqida ma’lumotlar va bir necha usullar qo’llanilish tarixi keltirib o’tilgan.