HUDUDIY VAKILLIK ORGANLARI VA JAMOAT O’RTASIDAGI KOMMUNIKATSIYASINI TADQIQ ETISHDA IVENT TAHLILNING QO’LLANILISHI - Naimov Elmurod, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ivent analiz turining qo’llanilishi orqali Hududiy vakillik organlari va aholi o’rtasidagi kommunikatsiya munosabatlarini o’rganishga bag’ishlanadi. Informatsiya “Telegram” messenjeri va Navoiy viloyat hokimligi axborot xizmati yordamida qilindi. Bu orqali aholining elektron hukumatga ishonchi , BIG DATA axboritini qay darajada qabul qilishi haqida keltirilgan .Статья посвящена исследованию коммуникационный отношений региональных представительных органов власти и населения посредством использования событийного анализа. Сбор информации осуществлялся с использованием мессенджера Telegram и информационной службы администрации области Навои. Данная информация позволяет судить об уровне доверия населения к электронному правительству и восприятии информации BIG DATA.This article is devoted to the study of communication relations between regional representative bodies and the population through the use of Event analysis. The information was collected using the Telegram messenger and the Navoi region administration information service. This information provides information on the level of trust of the population in electronic government and the acceptance of BIG DATA information.