VILGELM PENNER OILASI MARKAZIY POSIYO XUSUSAN OQ MASJIDDA - Djumaniyazova Mahliyo Shuxrat qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Ushbu maqolada Vilgelm Pennerning Markaziy Osiyoga kirib kelishi va mintaqa hayotiga qo‘shgan xissasi va Oq masjidda olib borgan ishlari haqida qisqacha ma’lumot berilgan.