RADIATSION TERAPIYADA DOZALAR - Ahmadaliyeva Gulnoraxon,; Mirzajonova Gavxaroy Jaliljon qizi,; Akbaraliyeva Oyxon Avazxon qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya-    Ushbu  ishda  radiatsion  terapiyada  qo‘llaniladigan  nurlanish dozalarining  turlari  va  ularning  to‘qimalarda  taqsimlanishi  yoritilgan.  Yuqori energiyali  nurlanishning  terapevtik  ustunligi  va  teriga  kam  zarar  yetkazishi ko‘rsatilgan.