O‘SMIRLARDA AGRESSIV XULQ-ATVOR NAMOYON BO`LISHINING PSIXODIAGNOSTIKASI - Azizova Elnora Adhamjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  o’smirlik  yoshidagi  bolalarda  agressiv  xulq atvorni  namoyon  bo’lishida  oilaning  tahlil  qilingan  bo‘lib,  ushbu  mavzuda  ilmiy izlanishlar  olib  borgan  psixolog  olimlarning  ilmiy  tadqiqot  ishlari  va  psixologlar fikrlari keltirilgan.  Shunungdek, o’smirlik davrida agressivlikni keltirib chiqaruvchi omillar to’g’risida mulohaza yuritilgan, ularga yechim bo‘luvchi taklif va tavsiyalar ham berilgan.