YENGIL SANOAT KORXONALARIDA INVESTITSIYALARDAN SAMARALI FOYDALANISHNI TAKOMILLASHTIRISH YO‘LLARI - Saidmuradova T.S.; Djurakulova M.B. (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotasiya. Mazkur maqolada yengil sanoatning mamlakat iqtisodiyotidagi о‘rni, yengil sanoat korxonalarida investitsiyalarning roli, Korxonalarda investitsiyalardan foydalanish samaradorligi, investitsiyalardan samarali foydalanishni takomillashtirish yo‘llari keltirilgan. Bundan tashqari mamlakatimizda investitsiya asosida tashkil etilgan korxonalar va jalb qilingan xorijiy investitsiyalar to‘g‘risida statistik ma’lumotlar keltirilgan.