TA’LIM MENEJMENTIDA MOLIYAVIY XATAR TUSHUNCHASI - Pulatova M.B.,; A.T.Saldarbekov, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Maqolada ta’lim menejmenti tizimida moliyaviy xatar tushunchasining mohiyati, uning kelib chiqish sabablari ilmiy jihatdan yoritilgan. Moliyaviy xatarlarning ta’lim tashkilotlari faoliyatiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek moliyaviy xatarlarni boshqarish zarurati va zamonaviy ta’lim boshqaruvida moliyaviy barqarorlikni ta’minlash masalalari tahlil qilingan.