TA’LIM TIZIMIDA AXBOROT-KOMMUNIKATSION TEXNOLOGIYALAR QO‘LLANILISHINING IQTISODIY SAMARADORLIGI - Yuldashev Shadiyor Shuxrat o‘g‘li,; Sharipova Sugʻdiyona Qudrat qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim tizimida axborot-kommunikatsion texnologiyalardan foydalanishning iqtisodiy samaradorligi tahlil qilinadi. AKT vositalarining ta’lim jarayoniga joriy etilishi natijasida vaqt va moliyaviy resurslardan samarali foydalanish, ta’lim sifati va mehnat unumdorligining oshishi masalalari yoritilgan. Shuningdek, masofaviy ta’lim, elektron platformalar va raqamli resurslarning iqtisodiy afzalliklari statistik va tahliliy ma’lumotlar asosida ko‘rib chiqilgan.