ҲУҚУҚИЙ ОНГ ВА ҲУҚУҚИЙ МАДАНИЯТНИ ҲОЗИРГИ КУНДАГИ ЎРНИ - Абдуназаров Севдиёр Дилшод ўғли, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Ушбу мақола орқали муаллиф жиноятчиликка қарши курашишда ва ҳуқуқбузарликларни барвақт профилактика қилишда ҳуқуқий онгнинг ва ҳуқуқий мадааниятнинг тутган ўрнини, ҳозирги кунда мамалакатимизда ҳуқуқий онг ва ҳуқуқий маданиятни юксалтириш бўйича чиқарилган қонун ҳужжатлари ва адабиётларга таянган ҳолда мазкур мавзуни ҳуқуқий таҳлилини ёритиб ўтади.