IJTIMOIY KASALLIKLAR TARQALISHI VA ULARNING PROFILAKTIKASIDA TIBBIY SUG‘URTANING O‘RNI VA TIBBIY SUG‘URTANI AHOLIGA TADBIQ QILISHDA ZAMONAVIY AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING AHAMIYATI - Raxmonberdiyeva Odina,; Nabijonova Gulzora, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annontatsiya: Ushbu  maqolada ijtimoiy kasalliklar tarqalishi va ularning profilaktikasida tibbiy sug‘urtaning o‘rni va tibbiy sug‘urtani aholiga tadbiq qilishda zamonaviy axborot texnologiyalarining ahamiyati to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.