FE’L VA UNING USLUBIYATI - Jo‘rayeva Nargiza Tilovmurodovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi o‘zbek adabiy tilida fe’l va uning uslubiy xususiyatlari haqida ma’lumot berilgan. Bunda fe’lning munosabat shakllari,vazifa shakllari,nisbat va yasalishi, tuzilishi hamda sintaktik vazifasi kabi mavzular yoritilgan.