JADID MA’RIFATPARVARLARI ASARLARIDA YOSHLAR TARBIYASI - Jo‘rayeva Nargiza Tilovmurodovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Maqolada jadidlar faoliyati va ularning barkamol avlod tarbiyasi masalalari yuzasidan qarashlari haqida ma’lumotlar berilgan.