KIMYOVIY TOLALARNING XOSSALARI - Toshiyeva Matlubaxon Abduvoitovna,; Suyunova Sevinch,; Abduraxmonova Madina, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada kimyoviy tolalarning asosiy xossalari va ularning to‘qimachilik sanoatidagi ahamiyati yoritilgan. Kimyoviy tolalarning fizik, mexanik va gigiyenik xususiyatlari tahlil qilinib, ularning tabiiy tolalardan farqli jihatlari ko‘rsatib berilgan. Shuningdek, kimyoviy tolalarning kundalik hayot va sanoatda qo‘llanilish sohalari haqida ma’lumotlar berilgan. Tadqiqot natijalari kimyoviy tolalarning zamonaviy matolar ishlab chiqarishdagi muhim o‘rnini ochib beradi.