EKOLOGIK MAS`ULIYAT KIMDA? - Nargiza Atayeva, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada global iqlim o`zgarishi va ekologik mas’uliyat davlat hamda jamiyat tomonidan birgalikda hal qilinishi muhimligi ta’kidlanadi. Shuningdek, dunyodagi eng toza mamlakatlarning tajribalari va har bir insonning atrof-muhitni saqlashdagi roli haqida so`z boradi. Oxirida ekologik muammolarga doir taklif va yechimlar taqdim etiladi.