ASOSIY GRAMMATIKANI O’QITISHNING SAMARALI USULLARI - Qurbonova Marjona Asliddin qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tillardagi grammatikani turli xil samarali yo’llar bilan o’qitish mumkinligi haqida so’z boradi.