O`ZBEKISTON IQLIM SHAROITIGA MOS INNOVATSION ELASTIK TRIKOTAJ ASOSIDA YUQORI FUNKSIONAL KOMPRESSION SPORT BUYUMLARINI ISHLAB CHIQISH VA TEXNOLOGIK TAKOMILLASHTIRISH - A.B.Kasimova,; Shavkatova Ozoda Ibroxim qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada iqlim sharoitiga mos innovatsion elastik trikotaj asosida yuqori funksional kompression sport buyumlarini ishlab chiqish va texnologik takomillashtirish haqida fikr-mulohazalar yuritiladi.