ПОРТЛАШ ТРАВМАСИДА СУД-ТИББИЙ ЭКСПЕРТИЗА ЎТКАЗИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ЖИҲАТЛАРИ - Тоғаймуродов Шерали Нормуминович,; Алимов Олим Эркинович , (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Аннотация. Ушбу мақолада портлаш травмасида суд-тиббий экспертиза тайинлаш ва ўтказиш бўйича адабиётлар таҳлили маълумотлари берилган.