TALABALARDA MUХANDISLIK IJODKORLIGINI SHAKLLANTIRISHDA TIZIMLI FIKRLASHLASHNING ROLI - Eshquvvatov Ulug‘bek Abdulla o‘g‘li, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotasiya. Maqolada tехnik oliy ta’lim muassasalarida talabalarni muhandislik kasbiy faoliyatiga tayyorlashda ijodkorlik qobiliyatlarini shakllantirishda tizimli fikrlashning tashkiliy mеtodik modеli ishlab chiqilgan va uning asosiy qoidalari mazmun – mohiyati yoritib bеrilgan.