ЖИНСИЙ ЖИНОЯТЛАРНИНГ ТАЙИНЛАНИШИ БЎЙИЧА СУД-ТИББИЙ СТАТИСТИК ТАҲЛИЛ - Ибрагимова Чарос Ниёзбоевна,; Фазилходжаева Замирахон Аблакимовна,; Махматмуродов Фарход Хайдарович, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Аннотация. Ушбу мақолада Республика суд-тиббий экспертиза илмий амалий маркази Тошкент вилоят филиалининг суд-билогик бўлимига 2020-2024 йилларда тақдим қилинган жинсий жиноятлар бўйича маълумотлар ўрганилган.