BOLALARDA ANTROPOMETRIYA O’TKAZISHNING AHAMIYATI - Mansurova Ismigul Bunyodjon qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Bolalarda antropometriya o’tkazishning ahamiyati haqida aytib o’tilgan va tavsiyalar berilgan .