DIFFERENSIAL TENGLAMALARNING HOZIRGI KUNDAGI DOLZARBLIGI - O‘razaliyev Shirinboy Bo‘ron o‘g‘li, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada chiziqli bo‘lmagan tenglamalar, aralash maksimumli differensial tenglamalar sistemalarining bugungi kundgi dolzarbligi,uning qo‘llanilishi haqida so‘z boradi.