HOMILADOR AYOLLARNI SKRINING TEKSHIRUVIDAN O’TKAZISH MUDDATLARI VA SKRINING TEKSHIRUVINING MAQSADI - Muqimova Hamidaxon, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: ushbu maqolada  Homilador ayollarni skrining tekshiruvidan o’tkazish muddatlari va skrining tekshiruvining maqsadi yoritilgan bo’lib, mazkur masala yuzadidan muallif tomonidan shaklllantirilgan ilmiy taklif va amaliy  tafsiyalar o’z ifodasini topgan.