MIGREN KASALLIGI BELGILARI, KELIB CHIQISH SABABLARI, OLDINI OLISH CHORALARI - Mamanazarova Roxilaxon, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya-ushbu maqolada  Migren kasalligi belgilari, kelib chiqish sabablari, oldini olish choralari yoritilgan bo’lib, mazkur masala yuzadidan muallif tomonidan shaklllantirilgan ilmiy taklif va amaliy  tafsiyalar o’z ifodasini topgan