KASB-HUNAR TA’LIMIDA RAQAMLI KO‘NIKMALARNI SHAKLLANTIRISHNING AHAMIYATI - Kimsanova Mohinur Anvarjon qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada kasb-hunar ta’limi tizimida raqamli ko‘nikmalarni shakllantirishning dolzarbligi, ularning mehnat bozoridagi raqobatbardoshlikni oshirishdagi o‘rni hamda informatika fanining bu jarayondagi ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, raqamli kompetensiyalarni rivojlantirishda zamonaviy pedagogik va axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish masalalari yoritiladi.