QON KETISHLARNING ZAMONAVIY LABORATOR DIAGNOSTIKASI - Ibrohimova Marjona,; Umarova Tamila Abdufattoyevna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Qon ketish sabablari diagnostikasi, tomir ichidagi mikroivishlar hosil bo‘lishi (mikrotromblanish) jadalligini va tarqalgan tomir ichki ivish sindromini (DVS-sindrom) aniqlash, shuningdek antitrombotik va gemostatik terapiyani nazorat qilish maxsus laborator tekshiruvlarsiz mumkin emas [1,2,3,4].