STERILIZATSIYA TUSHUNCHASI VA TURLARI - Nishonova Ozodaxon Ixtiyorjon qizi,; O'rinova Maftunaxon Baxromovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Sterilizatsiya tushunchasi va turlari haqida aytib o’tilgan va tavsiyalar berilgan.